7815 Harkány, Bartók Béla utca 15.
Telefon: +36 (72) 580-800
Mobil: +36 (20) 217-4609
E-mail: info@hotelplatan.com
www.hotelplatan.com facebook
  • English
  • Deutsch
  • Cseh
  • Magyar
  • slider kép
  • slider kép
  • slider kép
  • slider kép
  • slider kép
  • slider kép

Házirend

HÁZIREND

 

1.) Érkezés-Távozás (Check in - Check out) információk
A szobákat érkezési napon 13:00 órától tudjuk biztosítani vendégeink részére. A távozási napon a szobát 10:30 óráig kérjük elhagyni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.
Hosszabbítási díj: 5 % óránkénti plusz díj az aktuális szobaárból számítva. 

2.) Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor a szobakulcs átvételéhez, a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szálloda napközbeni elhagyása esetén a szobakulcsot a szálloda recepcióján kérjük leadni.

3.) Látogatók
A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: reggelit vagy félpanziós ellátást, belépőt a Harkányi Gyógyfürdőbe vagy a Siklósi Thermal Spaba (csomagtól függően!) játszótér használatát, parkoló használatát, Wi-Fi elérhetőséget az egész házban.

5.) Biztonság
Értékeik megőrzésére térítési díj ellenében széf használatot tudunk biztosítani. A szolgáltatás igénybevétele a recepción való jelzéssel lehetséges.

6.) Étkezés
A félpanziós éttermi szolgáltatás, érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik. Érkezés napján 14:30 óráig lehetséges a vacsora menüválasztása, illetve telefonos előre választással. Előbbiek hiányában adott napra KIJELÖLT menü biztosított.
A főétkezési idők: reggeli 7:30-09:30 óra között, a vacsora 18:00-20:30 óra között. A reggeli büféasztal kínálatát kérjük, csak az étteremben fogyasszák. Konyhánk külön kínálatát a hotel látogatói is igénybe vehetik. Előrendelés nélküli étkezés esetén, forgalomtól függő várakozási idő lehetséges!
Ételallergia: Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék felénk!

7.) Egyéb fogyasztás
A szálloda területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. A nem szállodánkban vásárolt étel, ital a szállodai szobában fogyasztható a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden károkozás, kártérítéssel jár.

8.) Egyéni elektromos készülékek
A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket a szálloda recepcióján jelezhetik.

9.) Tűzvédelem
A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

10.) Dohányzás
A szálloda egész területe dohányzás mentes! Dohányzó vendégeink részére kijelölt helyek biztosítottak.

11.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát, és hangoskodással ne zavarják azt. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

12.) A hotel értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

13.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket - a szobából való távozásuk előtt - győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a lámpák legyenek lekapcsolva.

14.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

15.) Károkozás
Gondatlanságból okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

16.) Kerékpár
Kerékpár használattal, kölcsönzéssel kapcsolatos információk a recepción kérhetők!

17.) További információk
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a szálloda recepciója ad felvilágosítást.

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!